#
PIZZA

CE PRIMESTI ?

Cand ai aruncat ultima data o privire serioasa asupra ambalajului tau?


Clientii tai se uita in fiecare zi. Iar cu noi ii poti face sa se uite de doua ori.

Imprimare Tehnologii moderne. Acoperire totala. [click pentru detalii]

Grafica Design atractiv. Costuri zero. [click pentru detalii]

DIMENSIUNI Marimi standardizate sau dimensiuni personalizate. [click pentru detalii]

MATERIAL Calitate, prospetime si eficienta. [click pentru detalii]

FORME De la clasic la modern. [click pentru detalii]

AMBALARE Siguranta si usurime in transport si depozitare. [click pentru detalii]

LIVRARE Comanzi astazi. Primesti maine. [click pentru detalii]

ASISTENTA Cand vorbesti te ascultam. [click pentru detalii]

PRET Una dintre cele mai competitive rate de pe piata. [click pentru detalii]

CUM PROCEDAM ?

Cinci pasi. De atat e nevoie pentru a putea beneficia de una dintre cele mai spectaculoase oferte de ambalare de pe piata.

PASUL 1:

Primul pas iti apartine. Poti sa ne suni pentru a obtine o oferta clara sau poti sa completezi formularul de mai jos cu numarul tau de telefon si te vom contacta in cel mai scurt timp cu un pret si o varianta de livrare precisa.

PASUL 2:

Daca pretul si calitatea ti se par avantajoase urmatorul pas e o discutie asupra designului propriu-zis si estimarea pretului pentru matrita de imprimare. Acest cost aditional va fi platit o singura data, iar drepturile de proprietate asupra designului si asupra matritei vor apartine firmei tale.

Dupa ajungerea la un acord, vei primi prin fax sau e-mail oferta noastra formala si o factura proforma de 100 RON. Acest pas e necesar pentru stabilirea unui angajament ferm si denota seriozitatea ambelor parti.

PASUL 3:

Realizarea efectiva a designului. Acesta va fi un pas in care iti garantam ca te va cuprinde entuziasmul. Echipa noastra de design e extrem de performanta, iar in plus in orice moment vei avea un cuvant de spus. Aceasta etapa nu se va termina pana cand nu esti complet satisfacut asupra rezultatului. Dupa realizarea acestui pas, vei primi costul exact al matritei.

PASUL 4:

Negocierea contractului propriu zis. In acest pas vor fi stabilite cantitatile exacte, modalitatea de livrare si termenii de plata.

Dupa acest pas, vei primi prin curier expres contractul, modelul grafic acceptat si factura in avans pentru costul matritei. Aceste documente trebuie completate, stampilate si semnate in dublu exemplar si retrimise noua.

PASUL 5:

Va fi stabilit responsabilul pentru contul tau. Cu acesta vei purta toate discutiile de acum incolo, el va fi capabil si direct raspunzator sa actioneze potrivit nevoilor tale si cu el vei stabili prima comanda.

Dupa acest pas, va mai trece o perioada de 2-4 saptamani pana la prima livrare. Ulterior timpul de livrare va scadea drastic, deoarece ca o politica standard mentinem un stoc pentru fiecare client in parte.

Trimite-ne datele si te vom contacta pentru o oferta. Garantam confidentialitatea informatiilor trimise.