#
Logo PizzaPacks

COMPANIE

Pizza Packs a aparut pe piata romaneasca din necesitate.

In timp ce exista multe alte firme care produc ambalaje de pizza, viziunea acestora tinde sa fie una pur functionala. Noile teorii legate de branding si packaging nu isi gaseau aplicatii nicaieri in acest domeniu.

Acest vid al pietei a determinat initial crearea unui departament de ambalaje de pizza in cadrul Consumax si mai apoi, datorita interesului generat, crearea diviziei Pizza Packs care se ocupa exclusiv de acest domeniu.

Ceea ce este unic la compania noastra se afla in dedicatia si atentia datorata efectelor pe care ambalajul de pizza il poate avea asupra clientelei tale. Designul cutiei de pizza, combinat cu o strategie eficienta de marketing a adus multor clienti de-ai nostri cresteri in vanzari cu mult peste asteptari.

In timp ce capabilitatile si dotarile noastre tehnice sunt cu adevarat de invidiat, cea mai importanta resursa a companiei noastre ramane personalul nostru. Cu cariere variind de la design grafic la marketing si cu o experienta in aceste domenii, echipa noastra este cea care in final iti garanteaza impactul marit si cresterea cotei de piata.

Design cutii de pizza

Insa dincolo de experienta, dincolo de strategii de productie inovatoare si dincolo de marketing ceea ce ne intereseaza este succesul tau. Acesta a fost, este si va fi scopul nostru, iar rezultatele obtinute pana acum impreuna cu calitatea serviciilor oferite iti garanteaza acest succes.